Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP

nemorose

4. 11. 2009 10:29
Pochopte

Pochopte prosím, že naši politici jsou předvídaví, nikoliv hloupí. Dávají svým dětem tato jména proto, že předvídají jejich budoucí emigraci do civilizovaného světa. Způsobem, jakým tito pánové a dámy náš stát říd,í totiž tuto zemi udělají za pár let neobyvatelnou. Stejně si však myslím, že naši malí Jardové, Alenky, Karlové, Marušky se ve světe uplatní i se svými ryze českými jmény. Mají mít totiž naše kvalitní geny  a kvalitní výchovu. ;-)

0 0
možnosti
K

kytt

4. 11. 2009 10:25
krutý nesouhlas

Tak vaše premisy jsou poněkud pomýlené a ve vlastním zájmu byste se jich mohl zbavit. Dáváte dohromady "inteligenci rodičů sledujících mýdlové opery, o kterých NIKDO neočekává, že se nad jménem potomka budou hlouběji zamýšlet (opravdu?)" s "inteligencí vysokoškolsky vzdělaných rodičů (např. politiků) dávájícíích dětem exotická jména", vyvozujete z toho pouze to, že se chtějí zviditelnit, a nakonec lezete oněm dětem do mozku a "víte", co si jednou o svých rodičích pomyslejí... Humus, tohle uvažování. Ono se dá úplně jednoduše napsat, že vám osobně nesedí cizí jméno k českému příjmení... jenže z toho by asi byla jen tahle věta holá a ne článek plný předpotopních kydů. Příště až vás něco naštve, zkuste se spíš zamyslet nad tím, proč to naštvalo právě vás, než z toho začnete vyvozovat nějaké obecné závěry. Holt na netolerantní článek netolerantní komentář.

0 0
možnosti
Y

Yoachim

4. 11. 2009 10:21
Tak nějak

Autor se vkusně vyhnul zbytečnému zesměšňování , ale úplně přesně vystihl mentalitu těch, kteří takto své děti poznamenali.

0 0
možnosti
LS

sarah123

4. 11. 2009 10:20
margarita

copak to asi bude za pizzu, ta margarita? nejaky novy druh asi.

0 0
možnosti
O

o.kostal

4. 11. 2009 10:13
Pekne napsano

ty jmena zni fakt silene.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Scenárista, dramatik, spisovatel a textař, autorské stránky: www.oupic.com