Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Je mi líto Věry Čáslavské, která si naběhla na lži a mlžení zodpovědných funkcionářů. Vůbec bych se nedivil, že jí do toho orodovacího dopisu za účast Sáblíkové někdo nacpal. Kdyby znala dnešní vyjádření šéfa cyklistiky, tak by do toho určitě nešla.

0 1
možnosti
MK

V prvom rade to sfušoval jej manager/trener či ona sama.

To je potom ako že "nám říkal jeden pán že můžeme mít pomocný motorek"

0 0
možnosti
JP

V Londýně byla desátá předpokládám že Riu je větší konkurence tak o co šlo aby mohla říci že byla na letní a zimní.Myslím že Sáblíkové bylo už dost.Jsou tam i jiní sportovci o kterých není ani zmínka,Zak

0 0
možnosti
JN

A v čem byla v Londýně desátá? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Nominační kritéria hovoří jasně http://www.ceskysvazcyklistiky.cz/files/nominacni_kriteria/61_rio-2016-silnice-cze.pdf ČSC má máslo na hlavě, avšak špičková profesionální sportovkyně by měla mít manažera, který by si veřejně přístupná nominační kritéria včas přečetl a vyhodnotil. Dráhaři tak učinili a nesrovnalosti si nechali vysvětlit resp. potvrdit od UCI.

5 0
možnosti
ZB

Ten rozhovor byl jistě zajímavý,nikde jsem ovšem nečetl podobný s dalšími aktéry.Názor Nováka a Sáblíkové jak je možné,že neznali podmínky učasti? Jejich vysvětlení by mě opravdu zajímalo.Kde jste vzal tu informaci,že to byl zrovna Štětina,kdo najal právníka a "donutil" Nováka a Sáblíkovou jet do Ria? Svaz jistě udělal spoustu chyb.Udělat z toho drahou a trapnou mediální komedii není ten nejlepší zpusob jak neupozornit na svou chybu a vše v tichosti zamést pod koberec...

1 0
možnosti
PK

Vůbec se nechci cyklistického svazu zastávat, ale to nebyl skutečně nikdo z okolí Sáblíkové schopen si ta kritéria přečíst, a pokud by nebylo něco jasné, zeptat se?

4 0
možnosti
Foto

Z rozhovoru na sport.cz:

.. Kdo měl dohlédnout, aby nedošlo k tak fatální chybě ústící v neúspěšné řízení před Mezinárodní sportovní arbitráží přímo v Riu? „Osoba zodpovědná za reprezentaci žen," uvedl Štetina.

Zde nastává zásadní zádrhel. Kdo je osobou odpovědnou za reprezentaci žen? „Nikdo," zní šokující odpověď prezidenta Českého svazu cyklistiky. „Reprezentační tým žen v Česku vzhledem k výkonnosti neexistuje. V tom je problém," vysvětloval Štetina..

3 0
možnosti

JJ, přesně. Udělala se chyba a fakticky za ní nikdo nemůže. Protože viník je bordel a málo peněz.

3 0
možnosti
IC

Je to typicky postkomunistický funkcionář . Za úspěch se chvástá a za neúspěch a chyby přece nemůže . To zavedli ti s červenou knížku, ne ?

9 0
možnosti
VS

Nezavedli. To bylo, je a bude. Ale nejsme zvyklý přijímat s pravomocemi i odpovědnost. Kdo nic nedělá nic nezkazí. Chyba se stala. Odestát se nedá. Ale úplně postrádám sebereflexi a kroky co se bude dělat, aby se to nestalo. Ale ty kroky mohly a měly být již před rozhodnutím o Martině. Přeci kdyby to dobře dopadlo, tak se stejně něco změnit muselo, aby se to neopakovalo. Ale svaz se nepoučil a hrál mrtvého brouka. Což je ještě horší než ta samotná chyba.

4 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Scenárista, dramatik, spisovatel a textař, autorské stránky: www.oupic.com